Frisk mun för frisk kropp

Boka tid

Om oss

Järvakliniken är din lokala tandläkare med en stark betoning på ett individuellt och professionellt bemötande till var och en av våra patienter. Vi erbjuder våra kunder det senaste i avancerad tandvårdsteknologi som ökar tandvårdens omfattning och bekvämligheten samt minskar smärtan under procedurerna. Vår personal erbjuder procedurer för både vuxna och barn och om du behöver en remiss för munkirurgi har vi kontakt med en mängd ortodontister i området.

Vi vill hjälpa våra patienter att komma över sin tandläkarskräck vilken ofta kan leda till att man drar sig för att söka den behandling som krävs för friska tänder. Dröj inte med att ge dina tänder den vård de behöver.

Våra lokaler hittar du i Nya Järvastaden, Solna. För att beställa tid kan du besöka vår kontaktsida och boka en tid nu!

Överträffar alla förväntningar! Fantastiskt bemötande.

Emma Fundin

Tack för toppenservice en fredag em vid ett akut tandproblem, när man är 40 mil hemifrån.

Katarina Haglund

First visit with Dr. Nor Gradin. Pleased with her manner, efficiency & knowledge. Not rushed. Good experience. The office staff is very competent and courteous and made me feel comfortable throughout. Hands down, Really recommended dental clinic.

Rafael Rodriguez

Otroligt duktigt tdl. Som ta hand om väl sina kunder med sin kunnighet och super trevligt och glad. Tack för att det finns tandläkarna som du.

Fati Kharazi

Mysig och fräsch klinik med modern utrustning och fantastisk personal som är toppen med både barn och vuxna.

Jenny Thornberg

Nor Gradin
Klinikchef, Leg Tandläkare

Har jobbat som tandläkare i 13 år, inom folktandvården och privata sektorn. Jag är allmäntandläkare med ett stort intresse inom tandvårdsrädsla och kirurgi. För mig är varje möte med patient ett unikt tillfälle att lära sig om varandra. Talar Svenska, arabiska, persiska, engelska och lite franska. Medical proffesional advisor Phillips.

Saliha Morchid
Tandsköterska, nischad tandhygienist

Jobbat 14 år. En stor glädje för mig är att mina patienter går ut med ett friskt, glatt leende. Älskar att dansa. Talar fyra språk; Svenska, arabiska, franska.